Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen op de camping, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest is heelhuids, gezond en happy weer thuiskomen.

 

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs en hoe je deze kunt beperken. En vergeet niet dat harddrugs – ook al lijkt het misschien in onze tolerante maatschappij niet zo – nog steeds illegaal zijn.

Voel je je niet lekker? Ben je onwel? Of zie je dat het niet goed gaat met een van je vrienden of een andere feestganger? Aarzel dan niet en ga naar de EHBO. Hier kun je altijd terecht en wordt iedereen in vertrouwen behandeld!

Magneet Festival vindt het belangrijk dat feesten zo veilig mogelijk kan en we zijn er ons van bewust dat feesten risico’s met zich mee brengt. Daarom is Celebrate Safe onderdeel van Magneet. Tips voor veilig feesten kun je natuurlijk nu al bekijken op www.celebratesafe.nl. Celebrate Safe is een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten.