Idea

Be your own Dictator!

Dictator_Chips_2347
Avatar of Ralf Rafee Initiated by Ralf Rafee
Soort idee: » Kunst |...
by_sa

'Be your own dictator' is een psychologisch kunst-experiment. Kleed je zelf aan als (militaire) dictator, pak een wapen en zie wat het me je persoonlijkheid doet…

'Be your own dictator' is een psychologisch kunst-experiment. Kleed je zelf aan als (militaire) dictator, pak een wapen en zie wat het me je persoonlijkheid doet! In mijn mobiele fotostudio wordt je gedragsverandering vervolgens vastgelegd op 'de gevoelige plaat'!
De invloed van kleding op menselijk gedrag gaat heel diep. Trek een uniform aan, zie een verandering bij jezelf. Pak een wapen in de hand en zie een nog grotere verandering.
In een tijd waarin geweld & angst weer belangrijk worden, onderzoek ik als kunstenaar de menselijke psyche in relatie daarmee en maak er interactieve kunst mee. Ik heb er als kunstenaar mijn specialisatie van gemaakt om met 'moeilijke' onderwerpen op onverwachte locaties iets te doen.
Iedere festivalbezoeker kan meedoen en zich laten fotograferen. De mobiele fotostudio heeft al op verschillende locaties gestaan.
Laat je fotgraferen en je weet niet wat je van je zelf gaat zien… ;-)

Comments