Idea

Big Jimmy and his 7 inches

BigJimmyandhis7inches
Avatar of Anneke Bleeker Initiated by Anneke Bleeker
Soort idee: » Muziek
by_sa

De Haarlemse Jimmy heeft een unieke en uitgebreide verzameling vinylsingles uit de 50’s & 60’s. Elke 7 inch is zorgvuldig uitgekozen door de 1,78 meter lange vinyl DJ, al struinend op markten en spittend door de verstopte bakken in platenzaken is hij op zoek naar gouden vondsten.

Zodra hij zijn grijze koffer met z'n zwarte pareltjes openklapt en de naald op het krakende vinyl zet, waan jij je meteen in de tijd van vrijheid en avontuur. De tijd dat de haren lang waren en de pijpen wijd. En de tijd dat muziek de wereld nog kon veranderen!

Big Jimmy zorgt ervoor dat je 2016 vergeet en hij neemt je mee naar een tijd lang geleden. Hij laat je met opgerolde pijpen en je blote voeten in het hete zand schuren of zorgt er met z'n opzwepende beats voor dat jij je sokken kapot Rock-'n-Rollt op een plakkerige oude dansvloer.

Chuck Berry, The Beatles, The Supremes, The Rolling Stones, The Hollies, The Mamas & Papas, The Doors, The Beach Boys, The Coasters zijn namen die onder andere in de koffer van Big Jimmy te vinden zijn.

Comments