Idea

DSOT (Dutch Sound of Trance)

Dutch_Trance_Talent_1
Avatar of Frank Zijdel Initiated by Frank Zijdel
Soort idee: » Elektronisch
by_sa

Dutch Sound of Trance (DSOT) presenteert 6 Nederlandse getalenteerde trance producers/DJ’s die met hun eigen muziek, aangevuld met de muziek van hun idolen een hele avond jou laten dansen op heerlijke trance sounds.

Dutch Sound of Trance (DSOT) presenteert 6 Nederlandse getalenteerde trance producers/DJ’s. Deze 6 DJ’s produceren allemaal eigen muziek voornamelijk in het genre uplifting trance.

Het Magneetfestival is een ideale mogelijkheid om ons talent te laten horen. In een tent vullen wij een gehele avond met trance-muziek van onszelf. Wij, Nederlands talent, willen het publiek graag meenemen naar onze eigen muziek. Laten horen wat we gemaakt hebben en hoe we een set opbouwen.

Er zijn wereldwijd vele producers en voor nieuwe producers is het lastig om eruit te springen. De grote labels zijn commercieel en denken aan het grote geld. Dat betekent dat nieuwe producers zelf vele stappen nemen. On stage staan om hun eigen sound te laten horen is een van die vele stappen en is precies wat we op magneetfestival willen doen.

Dutch Sound of Trance zorgt voor een avond vol met heerlijke dans muziek. Dus kom een avond heerlijk genieten op nieuwe trance nummers. Verwacht sets met eigen nummers gemixt met bekende nummers van onze idolen. Kom dansen en laat je mee voeren op onze trance sounds.

Stem op ons idee en zorg dat wij een onvergetelijk avond kunnen creëren voor onszelf en voor jou.

De talenten

Avao
Wij zijn Avao, een trance duo uit Castricum, ook bekend als Stijn Rutte en Levi Kotten. Sinds 3 jaar maken wij samen muziek en hebben verschillende nummers uitgebracht op labels als :Lange Recordings, Elevation audio en meer! Wij ambiëren een toekomst in de muziek en zijn hier hard voor aan het werk.

https://soundcloud.com/avao

Izzy Meusen
Deze DJ en Producer is van top tot teen trance minded. Met verschillende releases op labels als Always Alive (Enhanced), Lunary (Blue Soho) en High Contrast weet hij absoluut wat hij achter de decks moet doen om de mensen in extase te brengen. En met zijn radioshow, genaamd Favs, die al bijna 300 uitzendingen telt, kan hij zijn muzikale verhaal vertellen aan duizenden luisteraars over heel de wereld. Zijn naam… Izzy Meusen.

https://soundcloud.com/izzymeusen

FrenkyZ
“Those who dance are considered insane by those who cannot hear the music.”
FrenkyZ, ook bekend als Frank Zijdel startte zijn muzikale carrière op jonge leeftijd met een 5 jaar lange opleiding in de viool. Op zijn 14e stond hij al te draaien op kleine feestjes in zijn woonplaats. Zijn tweede DJ carrière startte hij in 2012 en hij draaide al in vele clubs in Europa.
In 2014 begon hij met produceren en in december 2015 kwam zijn eerste track uit.
Zijn missie: “making people dance.”

https://soundcloud.com/frenkyz

Flash Sphere
Flash Sphere, met 2e alias Aurora Vision, ook bekend als Maurice Pical, produceert energieke trance nummer recht uit zijn hart en ziel. Hij produceert sinds 2008 en met zijn eerst track Aletsch drong hij al door tot de halve finale van de Radio538 Demo Duel. Hij heeft verschillende tracks uitgebracht op labels als Nu Communicate Recordings en Fuzion Four. Hij host een wekelijkse radioshow Universe 138.

https://soundcloud.com/flashsphere

Frank Waanders
Frank Waanders is een echte trance fanatic! Hij draait en produceert trance.
Zijn tracks zijn gereleased onder ander bij labels als Always Alive, Digital Society Recordings (Enhanced), Silent Shore, Trance-All-Stars, Alter Ego, Vendace Record! Een van zijn trakcs is zelf gedraaid door Armin van Buuren in zijn radioshow ASOT.

https://soundcloud.com/frankwaanders

MACKerMD
MACKerMD, ook bekend als Danny Mack, is producer, muzikant, DJ en radiohost. Hij maakt al muziek sinds zijn vierde. In 2004 startte hij zijn eigen radioshow UNLiMiTED FRiDAY. In 2007 bracht hij zijn eerste track uit en daarna bracht jij vele nummers uit onder andere onder labels als Mindlifting Records, OvertMind Records, D.Max Deep en Ice Media

https://soundcloud.com/mackermd

Comments