Idea

Flipperfest

Flipperfist
Avatar of Tom Derks Initiated by Tom Derks
Soort idee: » Theater
by_sa

Altijd al eens onderdeel willen zijn van een levensechte Pinbal game met je festivalmatties. Doe het bij Flipperfest, Alive and flipping!

Levend tafelvoetbal is reeds een bekend fenomeen, levend curling is al een eens ontdekt, maar levend flipperkast is het nieuwe spektakel. Op een grandioze flipperkast van ongeveer 3,5 x 6 meter groot, kunnen de bezoekers meedoen aan levend flipperkast, ofwel: Flipperfest.

Je speelt het spel met een team van 6 spelers . 3 van hen steken hun hoofd door de bodemplaat van de gigantische flipperkast. Eentje van hen schiet de val af en twee andere spelers bedienen de flippers. Met je team samen is het de bedoeling zo veel mogelijk punten te verdienen.
Behalve attributen als bellen, vlaggen en lichten zoals in een conventionele flipperkast, zijn er in deze megagrote flipperkast ook wormholes, turborails en een bladblazer. Probeer tijdens het spel de bal tegen zoveel mogelijk triggers aan te koppen om zo zoveel mogelijk punten te verdienen. Voor de getalenteerde Flipperfesters is het mogelijk om een extra bal in het veld te krijgen. Maar die zit verstopt in het veld dus moet je wel eerst vinden. Het team wat tijdens het festival de high-score weet neer te zetten, mag zich Flipperfest kampioen noemen.

De Flipperfestkast is op zichzelf al een kleurrijk geheel, zodat de bezoekers dit werk kunnen bewonderen. En zeker als de Flipperfestkast wordt bespeeld, zal het door alle toeters en bellen een waar schouwspel en spectaculaire beleving worden.

Comments