Idea

Heartwash, Positive Afro-Roots-Reggae from the Gambia & Antwerp!

Heartwash
Avatar of Bernd Thoné Initiated by Bernd Thoné
Soort idee: » Wereld
by_sa

Heartwash is de Reggaeband rond de Gambiaanse artiest King Sillah. We brengen geëngageerde songs die drijven op positieve zomerse vibes! Dit is ons antwoord op de toenemende verzuring die we overal voelen!

Greetings!

We willen jullie graag laten kennismaken met Heartwash, de band rond “King” Sillah Ishaga, een Gambiaan die al meer dan 20 jaar in Antwerpen woont.

De eerste aanzetten voor dit muzikale project gaan terug tot 2001. We brengen al jaren authentieke Roots Reggae, overgoten met een pittige Afrikaanse saus. Vorig jaar waren we nog finalist in de Benelux Reggae-contest.

King Sillah maakt geëngageerde songs in het Engels en het Mandingo. De rode draad doorheen dit oeuvre zijn persoonlijke indrukken uit Afrika en België (die hij onder andere als taxichauffeur en busschauffeur opdeed). Ondersteund door 9 muzikanten met verschillende muzikale achtergronden, straalt de muziek van Heartwash een positieve boodschap van hoop, verzoening en vriendschap uit. Toch is het vooral het aanstekelijke enthousiasme van de groep, dat keer op keer voor een onvergetelijk feestje zorgt. In de zomer wordt Heartwash geflankeerd door MC TD Rankin die tegenwoordig ook samen met DJ Buscemi het mooie weer maakt.

Zeker checken dus!

Live op het Villa Pace festival in Sint Niklaas:

https://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi7osSho4vMAhVHMhoKHfnyDQcQtwIIHjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D_788nv6v80Y&usg=AFQjCNHsxL5D0VrTQ1NxIVb60YkGnofPWA&bvm=bv.119408272,d.ZWU

Video Taxi Driver, ft. TD Rankin:

https://www.youtube.com/watch?v=gER1sq1-1Y8&ebc=ANyPxKq4N8df5jZC8vGK4JUUZyLthHPDCzJ99NSMTSVA09uTwfnYWaa7lzJU7PbrQEvbODR8y_qJ22zUP3YKljYDfT4Ym5qIiQ

Facebook:

https://www.facebook.com/heartwashreggae/

Soundcloud

https://soundcloud.com/heartwash/sets/top-tunes

Website
www.heartwash.be

Heartwash heeft intussen 3 cd’s uitgebracht. Op verzoek sturen we graag een exemplaar op van de laatste CD ‘Tesitoo (ready to work)’.

One Love! One Unity!

Comments