Idea

Humorcollege

logo_Humorcollege
Avatar of Humorcollege Initiated by Humorcollege
Soort idee: » Workshops
by_sa

Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar het gaat dieper: het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en bovendien ontzettend gezond.

Het Humorcollege is cabaret, show en college ineen en leert je alles over humor. Doel is niet alleen om je te laten lachen, maar ook om jouw eigen humorstijl te ontdekken en deze te leren inzetten in persoonlijke relaties.

Het Humorcollege stond is een hit in het bedrijfsleven en in de Nederlandse theaters, meer dan een half miljoen mensen volgden dit college. Om meer nieuwsgierigen te kunnen bereiken, staat het Humorcollege nu op Magneet.

Waarschuwing!
Het is goed mogelijk dat je na het volgen van dit college grappiger wordt en dat mensen in jouw omgeving daar op reageren. Ze kunnen gaan glimlachen, gaan huilen van het lachen of je raar aankijken. Of ze kunnen juist niet van je afblijven, want humor maakt aantrekkelijk. Voor de gevolgen van deze gedragingen zijn wij niet aansprakelijk. Wel mede verantwoordelijk.

Comments