Project

Sjamsoedin

Sjamsoedin2015_01_door-Maeve-Stam
Avatar of Isa van den Brand Initiated by Isa van den Brand
Soort idee: » Muziek
by_sa

Electroact / DJ / producer

Sinds 2011 is Sjamsoedin aan het experimenteren met veel verschillende elektronische instrumenten. Ook is hij toen begonnen met het bouwen van zijn eigen modular synth. Hij ziet altijd weer nieuwe manieren om zijn studio electronics op het podium te krijgen!

Verwacht een diepere en warmere sound met grooves, gecombineerd met Sjams liefde voor classic hardware zoals drumcomputers, synths en effecten.

Naast zijn eigen gebouwde modular synthesizers worden zijn live performances begeleid door Naivi’s ‘visuele software synthesizer’, dit geeft gegarandeerd een super dynamische, visuele begeleiding bij zijn live show. De visuals volgen Sjam’s live music, dit komt doordat Naivi’s synthesizer elke layer analyseert. Dit verzekert een samenkomst van licht, kleur en geluid in de vorm van live gegenereerde patronen en animaties die worden gedemonstreerd op een LED installatie. De samenvloeiing van muziek en visuals is elke keer weer organisch, authentiek en uniek.

Na jaren in de studio is Sjamsoedin klaar om zijn nieuwe materiaal te presenteren in een optreden vol met elektronica, house en techno, en dit wordt allemaal live gecreëerd !

https://soundcloud.com/sjamsoedin

Comments