Idea

Sneeuwbrouwers

Hoodstock
Avatar of Dirk De Graaff Initiated by Dirk De Graaff
Soort idee: » Traders Food
by_sa

Slush van Sneeuwbrouwers is lekker, uniek en puur natuur! Ambachtelijk gebrouwen van de beste producten en een flinke dosis liefde. Hierdoor zijn suikers, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen niet nodig.

Vanuit een foodtruck(je) bieden wij vier verschillende smaken aan. Ons brede assortiment bevat uiteraard de klassiekers, maar ook verschillende (alcoholvrije) cocktails en verrassende smaken. Zo hebben we altijd de juiste smakencombinaties!

Dirk en Tim zijn de mannen achter Sneeuwbrouwers.
Twee jonge ondernemers met een voorliefde voor goed eten en drinken, duurzaamheid en festivals. Het verhaal begint bij Dirk. Tijdens het filmen op verschillende festivals bedacht hij: ''hier is slush nodig’’. Hij schafte een mooie slushmachine aan en van achter een bakfiets verkocht hij reguliere slush op verschillende festivals rondom Amsterdam. Tim hielp wel eens mee met verkopen. Het verkopen van een product vol suikers,
smaakstoffen en kleurstoffen zat de beide heren alleen niet helemaal lekker.

Tim; een Food Designer, zag er een mooie uitdaging in en maakte thuis een siroop van vers fruit. Toen de aankomende Sneeuwbrouwers het proefde was het
gelijk duidelijk: dit smaakt naar meer. Er werd een winter
lang gebrouwen in het lab om de smaken te perfectioneren. De lente zorgde voor lentekriebels. De brouwers werden op slag verliefd op een oud invalide busje. Deze werd opgeknapt en omgebouwd tot foodtruck, maar wordt ook wel de slush-bus of pausmobiel genoemd. Kortom: de Sneeuwbrouwers zijn klaar om festivals te verrassen met een lekkere, gezonde en duurzame verfrissing.

Comments