Project

Solly en Fuut Fuut

collage-2016-06-03
Avatar of Jolieke Hitman Initiated by Jolieke Hitman
Soort idee: » Kids
by_sa

Een interactieve theatershow waarbij de kinderen worden betrokken bij een bijzonder verhaal. Het is leuk, gek, spannend, grappig, lief en ook nog eens heel leerzaam. Voor kinderen maar ook voor (groot)ouders.

Theater JOSA presenteert: Solly en Fuut Fuut, Een theater voorstelling die leeft!

Solly en Fuut Fuut, een vreemde snuiter en een eigenwijze tuttebel ontdekken elkaar. Waarom moet je je bord leeg eten, waarom moet je om 7 uur naar bed? Waarom moet je naar school? En waarom zou je met iemand praten die je niet kent en niet kan verstaan?

Solly wordt meegenomen door haar slakkenvriendjes op zoek naar Flierefluiteland. De kinderen gaan met haar mee en komen onderweg een zeeman, een wijze uil en een verwarde mevrouw tegen. En wanneer ze in flierefluiteland komen ontmoeten ze fuut fuut….

Fuut fuut neemt Solly en de kinderen mee op avontuur in zijn sprookjeswereld en laat ze ontdekken wat het is zonder zeurende moeders, dwingende vaders, oplettende oma’s, en vertroetelende opa’s.

Een interactieve theatershow waarbij de kinderen worden meegenomen op een bijzondere tocht. Het is laagdrempelig en uitnodigend en de fantasie van de kinderen wordt geprikkeld. Willen jullie ook graag naar flierefluiteland, waar je fuut fuut ontmoeten zal? Kom dan gauw naar het magneetfestival!

Leeftijd: vanaf 2 jaar.

Comments