Idea

Stippenlift

Stippenlift
Avatar of René Kragt Initiated by René Kragt
Soort idee:

Stippenlift zorgt in zijn eentje voor de meest dansbare huilballades. Afgelopen augustus creëerde Hugo van de Poes – zo noemt zijn familie hem – voor een emotionele mokerslag met zijn EP; ‘Gemiste Kansen, Vol. 1′. De EP bevat 20 minuten aan de meest nihilistische synthpop waar op doffe, aanstekende ritmesecties een druilerige eenzame stem samensmelt Read more »

Stippenlift zorgt in zijn eentje voor de meest dansbare huilballades. Afgelopen augustus creëerde Hugo van de Poes – zo noemt zijn familie hem – voor een emotionele mokerslag met zijn EP; ‘Gemiste Kansen, Vol. 1′. De EP bevat 20 minuten aan de meest nihilistische synthpop waar op doffe, aanstekende ritmesecties een druilerige eenzame stem samensmelt met nostalgisch klinkende synthpartijen.
Nadat Hugo samen met zijn buddy Jacco Gardner het mega psychedelische duo The Skywalkers even op de planken liet rusten, koos eerstgenoemde voor het avonturenpad. Onder verscheidene aliassen als Earth Mk. II, Eilandnet en zo ook Stippenlift produceerde de creatieveling uiteenlopende parels. Met zijn paradepaard Stippenlift zal Hugo er op zaterdag voor zorgen dat je gegarandeerd in huilen uitbarst tijdens het dansen. Zalig!

 

Comments