Idea

The Spvrk

thespvrk-bandphoto2
Avatar of Rinus Vd Weerd Initiated by Rinus Vd Weerd
Soort idee: » Pop
by_sa

Enthousiaste vijfkoppige pop-punk band uit Breda, met een energieke live show.

The Spvrk is een vijfkoppige pop-punk band uit Breda die stevige songs maakt met catchy teksten in de trend van Mayday Parade, Destine en Paramore. Met een divers repertoire spelen ze hun shows: van up-tempo nummers met lekkere gitaarriffs gecombineerd met een keiharde ritmesectie, tot kleine liedjes met goed in het gehoor liggende melodieën. Na twee jaar optreden zit er al heel wat podiumervaring in de band. Vele shows en festivals in Breda en omstreken met onder andere een show in de Mezz in Breda, meerdere shows met 3voor12 en shows in Tilburg, Zwolle, Katwijk en Roosendaal hebben The Spvrk een naam gegeven. In de zomer van 2015 is de band een crowdfunding gestart om hun debuutalbum te financiëren. Met een zeer succesvol eindbedrag is The Spvrk in het najaar van 2015 met Producer René Bloks de studio in gegaan om het album op te nemen dat 30 januari 2016 is uitgebracht.

“Los van wat misschien mainstream is zet The Spvrk een goede show neer met enthousiaste aanzetten tot meeklappen en meezingen.”
3voor12/Breda

“Het debuut album Galaxies van The Spvrk is duidelijk hun sollicitatie naar de titel: Nederlandse Paramore.”
White Room Reviews

“The Spvrk doet met Galaxies een zeer goede auditie om opgenomen te worden binnen de Nederlandse pop-punk scene, wat waarschijnlijk snel haar vruchten zal afwerpen!”
Orange Juice Reviews

Comments